VALK EXCLUSIEF

34 hotels - 4 sterren exclusieve luxe - 1 cms

INTRODUCTIE

Als je aan Van der Valk denkt, dan denk je aan de appelmoes met de kers. Iedereen kent de clichés van dit familiebedrijf. Echter is er binnen deze familie een tak waarin men een andere richting wilt voeren. Weg met de kers en welkom betaalbare luxe. De hotels van de Valkenhorst groep zijn 4 sterren plus. Exclusieve luxe in de restaurants, hotels en zalen. Een uniek concept dat booming is in Nederland en Duitsland.

Met een conceptteam bij Redhotminute zijn we begonnen met de vormgeving van een emailcampagne volgens deze nieuwe propositie. Er moest een stijl worden vormgegeven dat aansloot met de experience in de hotels en de offline uitingen. Later is deze stijl doorgezet in een framework waarop alle 34 hotelsites zijn gebaseerd. Ook was de stijl in staat om door te ontwikkelen in unieke kasteel- en paleisstijlen.

DE UITDAGING

Vertaal de unieke hotel ervaring in een online experience.

Next

RESULTATEN

Het resultaat is een exclusieve stijl dat gebaseerd is op een aantal interactie best cases. De stijl is krachtig genoeg om één lijn te vormen binnen de verschillende hotels, maar flexibel genoeg om te bouwen tot een kasteel en paleis experience.